Amuses & fingerfood

Prosciutto di Parma met meloen in vermouth

Prosciutto di Parma met meloen in vermouth

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 350 g San Daniele-ham
  • 1 cantaloupemeloen
  • 1 pakje minimozarella
  • Rode vermouth
  • Handvol gele kerstomaten
  • Rode nerfzuring

Instructies

1

Snij de meloen doormidden en schep er bolletjes uit. Marineer ze een uurtje in vermouth.

2

Snij de kerstomaatjes doormidden.

3

Verdeel de ham over de borden. Schik er de balletjes mozarella en kerstomaatjes rond en daarna de meloenbolletjes. Werk af met wat rode nerfzuring.

1 commentaar

  • Antwoord
    lieven dewaele
    September 10, 2018 at 8:23 am

    De titel van het recept is Prosciutto di PARMA en de gebruikte ham is San Daniele. San Daniele is heel lekker en mag zich zeker meten van de Prosciutto di Parma, maar de San Daniele komt niet van Parma maar uit de Friuli. Ii begrijp de verwa&atring maar correct is correct..

  • Laat een commentaar na

    Misschien bent u ook geïnteresseerd in