Voorgerechten

Rauwe zalm met gepekelde peer en rabarber

Rauwe zalm met gepekelde peer en rabarber

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 300 g zalmhaasje
  • 1 peer, type conference
  • 1 dunne stengel rabarber
  • 1 dl rijstazijn
  • 100 g bloemsuiker
  • 1 groene jalapeno
  • 1 el hazelnootolie
  • Handvol microsalade
  • Zout

Instructies

1

Meng de azijn, suiker en water in een kom. Was en snij de peer en de rabarber in heel dunne plakjes en laat ze 10 minuten marineren in het mengsel.

2

Snij de zalm in plakjes van 2 cm en snij de jalapeno in dunne schijfjes.

3

Verdeel de peer over de borden en schik er wat zalm rond. Werk af met de rabarber, jalapeno en microsalade. Besprenkel met hazelnootolie en kruid af met zout.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in