Voorgerechten

Salade Secreto 07

Salade Secreto 07

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • Enkele sneetjes gedroogde kwaliteitsham
  • 1 rode ajuin, in fijne ringen
  • 65 g framboosazijn
  • 40 g suikerwater (30% suiker)
  • 150 g gemixte sla
  • Olijfolie
  • Chardonnay-azijn
  • 2 tomaten

Instructies

1

Emondeer de tomaten en snij het vruchtvlees in brunoise. Breng op smaak met peper en zout en beschikbare tuinkruiden.

2

Breng de framboosazijn en suikerwater samen aan de kook en giet uit over de ajuin. Plaats in de koelkast.

3

Meng de gemixte sla met olijfolie en chardonnay-azijn.

4

Dresseer.

Notities

Voor deze eenvoudige salade gebruikt Wout Bru een heel edele 'ham', Secreto 07, een creatie van topslager Luc De Laet, op basis van dry-aged rubia galega-rundvlees. Wellicht enkel verkrijgbaar in The Butcher's Store. Vervang het eventueel door een andere kwaliteitsham.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in