Hoofdgerechten

Op lage temperatuur gegaarde Welshe lamsschenkel

Op lage temperatuur gegaarde Welshe lamsschenkel

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 4 Welshe lamsschenkels
  • 4 aardappelen
  • 4 witte asperges
  • 500 g tuinbonen
  • 8 morilles
  • 1 sjalot
  • 1 el ras el hanout
  • Tijm, laurier en look
  • Melk
  • Room
  • Boter
  • Peper en zout

Instructies

1

Trek het lamsvlees vacuüm met tijm, laurier en look en gaar 2 uur in een warmwaterbad bij 60°.

2

Kook de aardappelen in gezouten water, giet af, plet met een vork en meng met room, melk en boter. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schil de asperges en kook ze 4 minuten in gezouten water. Snij in stukken.

4

Dop de tuinbonen en kook ze 2 minuten in gezouten water.

5

Maak de morilles schoon en bak ze in boter. Voeg de asperges en tuinbonen toe. Breng op smaak met ras el hanout en laat nog even meebakken.

6

Dresseer zoals op de foto.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in