Voorgerechten

Toast met pastrami

Toast met pastrami

Print recept
Door Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 2 dikke sneden volkorenbrood
  • 50 g pastrami in fijne sneetjes
  • 100 g mosterdzaad
  • 1 l kippenbouillon
  • Parmezaan
  • Voor de crème van rucola
  • 4 el mayonaise
  • 1 el chardonnayazijn
  • 1 el sushiazijn
  • 1 bussel rucola
  • 1 el mosterd
  • Sap van ½ limoen
  • Peper en zout
  • Voor het rucolaslaatje
  • 40 g rucola
  • 1 el chardonnayazijn
  • 1 el sushiazijn
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout

Instructies

1

Kook het mosterdzaad 40 minuten in de bouillon. Giet af en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Mix alle ingrediënten voor de crème in de keukenrobot tot een gladde massa.

3

Meng de rucola onder de azijn en olijfolie en breng op smaak met peper en zout

4

Bak het brood aan beide kanten krokant in boter

5

Beleg de toasts met de sneetjes pastrami

6

Werk af met mosterdzaad, rucolacrème en het slaatje van rucola. Schaaf er ten slotte nog wat parmezaan over.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in