Nieuws

WIN: 10 etentjes met Gert De Mangeleer en de mobiele Land Rover Discovery-keuken

We hadden het afgelopen weekend al verklapt: Culinaire Ambiance en Jaguar Land Rover nodigen 5 lezers/volgers van Culinaire Ambiance mét tafelgenoot naar keuze uit voor een uniek diner dat Gert De Mangeleer zal bereiden in de tot mobiele keuken omgebouwde Land Rover Discovery van Jamie Oliver.

Het verhaal van de mobiele Discovery-keuken begon een goed jaar geleden. Land Rover ontwierp speciaal voor Oliver, die altijd al fan is geweest van de SUV’s/familiewagens van het merk, een speciale Discovery, die op aanwijzingen van de kok werd omgebouwd tot een volledige mobiele keuken.

Om te beginnen is de Discovery uitgerust met een op maat gemaakt barbecuestel. Reken daar een uitschuifbaar werkblad bij met 2 gaspitjes en een spoelbak en je hebt eigenlijk al een nagenoeg complete keuken, waar een béétje kok al een heel eind ver mee komt.

Maar daar blijft het niet bij: de ombouw voorziet ook een pastamachine en braadspit, groot genoeg om een klein speenvarken op te roosteren. En wacht, het is nog niet gedaan: onder de motorkap zit een slowcooker. In de middenconsole (tussen chauffeur en passagier) zit een broodrooster. Op de wielen zit een ijsmachine, die ook kan gebruikt worden om boter te karnen.

Verder voorziet de ombouw in allerlei opbergruimte, zoals een kruidenrekje. En terwijl hij aan het werk is, kan Jamie z’n eigen recepten nog eens nakijken op het uitklapbare 40” tv-scherm.

Op woensdag 22 augustus rijdt deze mobiele keuken de parking van Hertog Jan in Zedelgem op. Niemand minder dan Gert De Mangeleer gaat er dan mee aan de slag om 20 personen vanaf 19 u aan fantastisch diner aan te bieden.

Een onvergetelijke belevenis en met een flinke portie geluk – en een goed inschattingsvermogen – kun jij daar misschien bij zijn, want wij mogen een wedstrijd uitschrijven en op die manier zomaar even 5 lezers/volgers met hun tafelpartner uitnodigen.

We doen dat traditioneel met een wedstrijdvraag en een schiftingsvraag. Antwoorden op te sturen naar online@ambiance.be. Treuzel niet te lang, want we sluiten de wedstrijd nu donderdag, 16 augustus, af om 23u59.

WEDSTRIJDVRAAG: Wat is de nummerplaat van de speciaal voor Jamie Oliver omgebouwde Land Rover Discovery in onderstaand promotiefilmpje van Jaguar Land Rover?

Schiftingsvraag: op vrijdag 17 augustus zal North Sea Chef Michiel Rabaey van restaurant Storm in Oostende 25 grijze garnalen voor ons pellen. Hoeveel tijd heeft hij daarvoor nodig? Formuleer je antwoord in minuten, seconden, honderdsten van een seconde.

Vermeld in je subject line duidelijk “Wedstrijd Land Rover Discovery”. Slechts één inzending per deelnemer. Bij een ex-aequo gaat de prijs naar de persoon die het eerst z’n antwoord heeft ingezonden.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in