Amuses & fingerfood

Green Dog 13

Green Dog 13

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 4 grote groene asperges
  • 4 hotdogbroodjes
  • 120 g zuurkool
  • 6 jeneverbessen
  • Voor de koriandermayonaise
  • 2 eieren
  • 1 el mosterd
  • 2 eidooiers
  • 1 el wittewijnazijn
  • 1 bussel koriander
  • 2 dl arachideolie
  • Peper en zout
  • Voor de afwerking
  • 4 jonge takken bonenkruid
  • 8 ansjovisfilets
  • 100 g pistachenoten
  • Optioneel 1 bussel korianderbloesem

Instructies

1

Maak eerst de mayonaise. Roer de eieren los met de mosterd, wittewijnazijn en fijngehakte koriander. Monteer met olie en breng op smaak met peper en zout.

2

Kook de asperges beetgaar in gezouten water.

3

Verwarm de zuurkool met de jeneverbessen. Verwijder de jeneverbessen zodra de zuurkool warm is.

4

Pluk het bonenkruid.

5

Gril de asperges in een beetje olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

6

Plaats in elk broodje een asperge. Verdeel de ansjovis; zuurkool, fijngehackte pistachenoten en het bonenkruid over de broodjes. Doe op elke green dog een beetje mayonaise. Werk af met korianderbloesem.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in