Hoofdgerechten

Tikka masala gehaktbal met wortel-gembercrème en komkommersalade

Tikka masala gehaktbal met wortel-gembercrème en komkommersalade

Print recept
Door Aantal personen: 4 Bereidingstijd:: 45 minuten

Ingrediënten

  • 4 wortelen
  • 1 ajuin
  • 1 knoflookteentje
  • Gember (stukje van 2 centimeter)
  • 200 g pastarijst
  • 4 Balls & Glory: Tikka Masala kippengehaktbal
  • ¾ komkommer, in lange repen snijden
  • 80g (fijngehakte) spinazie
  • Koriander
  • Munt
  • 60g pindanoten
  • 1 limoen, zeste en sap
  • 8 el olijfolie
  • Peper & zout
  • 1 el appelazijn of rode wijnazijn
  • 2 el boter
  • 300 ml water

Instructies

1

Alle ingrediënten voor dit recept, inclusief de gehaktballen van Wim Ballieu, zijn op 8 oktober te verkrijgen via de Original Box van Foodbag. Te bestellen via www.foodbag.be

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in