Amuses & fingerfood

Gegrilde slaharten met Fourme d’Ambert-karnemelk dressing

Gegrilde slaharten met Fourme d’Ambert-karnemelk dressing

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 4 slaharten
  • Enkele sneetjes pancetta
  • ½ rode ui in brunoise gesneden
  • ½ tomaat in brunoise gesneden
  • Koriander (fijngehakt)
  • Voor de dressing
  • 300 g fourme d’Ambert
  • 20 cl karnemelk
  • 300 g mayonaise
  • 50 g zure room

Instructies

1

Droog de pancetta 8 uur lang in de oven, aan 65°C. Brokkel de pancetta, maar niet te fijn.

2

Meng de fourme d’Ambert, karnemelk, mayonaise en zure room tot een frisse dressing

3

Snij de slaharten in de lengterichting doormidden en gril ze op de snijkant

4

Strijk een laag dressing over de gegrilde zijde van de slaharten en werk af met de snippers van ui en tomaat, de fijngehakte koriander en de gedroogde en verbrokkelde pancetta.

Notities

Als amuse, sharinghapje of sidedish.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in