Voorgerechten

Geroosterde eendenhartjes met fondue van rode ajuin met xerezazijn

Geroosterde eendenhartjes met fondue van rode ajuin met xerezazijn

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 40 eendenharten
  • 2 middelgrote rode uien, versnipperd
  • 1 likeurglas xerezazijn
  • 1 eetlepel boter
  • 1 scheutje olie
  • Piment d’Espelette
  • Scheutje gevolgeltebouillon

Instructies

1

Rijg de hartjes aan een spie en kruid met zout en piment d’espelette.

2

Bak of gril de hartjes hevig en kort en laat dan rusten.

3

Stoof de uisnippers zachtjes, blus met azijn en een beetje bouillon en laat sudderen tot al het vocht verdampt is.

4

Serveer de spie bovenop de uicompote.

Notities

Geen eendenhartjes te vinden? Het kan ook met kippenhartjes.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in