Desserts & gebak

Sabayon van passito met cannolikruim

Sabayon van passito met cannolikruim

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 2 eidooiers
  • 1 eetl suiker
  • 1 glas Passito-wijn
  • Voor het cannoli-kruim
  • 250 g bloem 00
  • 30 g suiker
  • 30 reuzel
  • 1 eigeel
  • 50 ml marsala

Instructies

1

Maak het beslag voor de cannoli. Rol het zo dun mogelijk uit en draai het rond een sigarenkoker of een andere buisvorm tot cannoli’s. Frituur bij 165°C tot ze een mooie kleur hebben. Verkruimel er enkele en bewaar de rest voor een latere gelegenheid.

2

Klop ingrediënten voor de sabayon zo licht mogelijk op.

3

Schenk uit in een mooi glas en strooi er de cannolikruimels en wat bloemsuiker over.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in