Amuses & fingerfood

Gefrituurde Noordzeegarnalen

Gefrituurde Noordzeegarnalen

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 400 gr ongepelde grijze jumbogarnalen
  • Witte bloem
  • 3 dl melk
  • Peterselie
  • Fijn zeezout

Instructies

1

Frituur vooraf wat peterseliepluksel

2

Zeef de garnalen en dompel ze onder in de melk

3

Laat ze kort uitlekken en haal ze door de bloem

4

Schud de overtollige bloem af in een zeef.

5

Frituur de garnalen tot ze knapperig bruin zijn

6

Laat de garnalen kort uitlekken op absorberend keukenpapier

7

Bestrooi met fijn zeezout en de peterseliepluksels en serveer zo warm/snel mogelijk

Notities

Dreig met hel en verdoemenis; dreig ermee dat je compromitterende foto's op het internet plaatst... het maakt niet uit, maar zorg ervoor dat je gasten de garnalen NIET pellen. Ze moeten zo gegeten worden.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in