A Propos Bistro klaar voor heropening: 'Ik werk liever voor mijn geld'

Horeca-uitbaters zijn al enkele weken aan het rondrennen om alles tot in de puntjes voorbereid te hebben voor de grote heropening op 8 mei. Zo ook voor Luc en Cindy, uitbaters van het Franse restaurant A Propos Bistro in Maasmechelen. Met een nieuw uitgebreid terras zijn ze klaar om hun klanten op een veilige, maar vooral gezellige manier te ontvangen.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Bistro Heropening Horeca Terras Maatregelen Steunmaatregelen Maasmechelen A propos bistro

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer