Aan de feesttafel met topchefs: ‘Stiekem ben ik het beu om chef te zijn tijdens kerst’

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Comfort food, een lach en een traan: dat zijn de feestdagen in een notendop. De periode waarin iedereen zijn beste beentje voorzet, pronkt met cadeaus en zich omtovert tot een ware keukenprins. Voor onze eigen sterrenchefs is dat laatste uiteraard de logica zelve, maar hoe beleven zij deze periode? We vroegen Marcelo Ballardin (OAK), Roger Van Damme (Het Gebaar) en Timothy Tynes (Atelier Maple) naar hun favoriete gerechten en de familietradities die de feestdagen zo speciaal maken.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine
en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!