Aan tafel bij Zass: gesofisticeerde eenvoud in alle luxe

Zass, het restaurant van hotel Il San Pietro di Positano, is een grensverleggende keuken die fonkelt als een pas gepoetst operatiekwartier. Maar het is net zo goed de perfecte pleisterplaats voor de superrijken die met hun megajacht aanmeren. Aan het roer in dat ongewone stukje Italië: Alois Vanlangenaeker, een Limburger met een glasheldere visie.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Reizen Italie Ambiance reist Zass Ambiance tips

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer