Ambiance proeft: tweesterrenmenu van Pascal Devalkeneer in Le Chalet de la Forêt

Ambiance kreeg een uitnodiging in het tweesterrenrestaurant Le Chalet de la Forêt in Ukkel. Ter ere van de nieuwste Orange Gold Wine van de bekende wijnbouwer Gérard Bertrand organiseerden ze een tasting event.Chef Pascal Dalkeneer maakte voor de gelegenheid een lunchmenu klaar, gepaird met wijnen van Gérard Bertrand. 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Michelin Hotspot Brussel Vegetarisch Menu Ambiance proeft Review Tweesterrenchef Pascal devalkeneer Le chalet de la forêt Ukkel Lunchmenu

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer