Argenvino

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

ARGENVINO, charcoal grill restaurant
Donkersteeg 26
9000 Gent
Tel. 09 2 791 792
www.argenvino.net

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Argentinië, het land van veel vlees en heerlijke wijnen. Tom Van den Hecke ontmoette zijn Argentijnse liefde Lorena, en werd verliefd op de hele cultuur. Samen overtuigen ze de Gentenaren al 7 jaar lang, op hun eigenwijze manier, dat sappig vlees met een goeie fles wijn echt genieten is. Tom staat dagelijks aan het vuur, en Lorena zorgt voor de warme ontvangst en dat extra tikkeltje authenticiteit.

Uit de naam Argenvino zijn de roots van de zaak af te leiden. De liefde voor wijn en vlees zijn hier alomtegenwoordig. Van verschillende soorten steaks zoals ribeye, dunne lende en t-bone wordt er steeds gekozen voor een topproduct waarvan de kwaliteit steeds verzekerd is. Zo omvat het aanbod zowel Argentijns Angus, de befaamde Amerikaanse Black Angus, Ierse Angus en Simmenthal. Sappige steaks worden hier op houtskool gegrild in de Josper Grill, en verschijnen direct op tafel. Hier wordt enkel gewerkt met mooi gemarmerde stukken, en komt het vlees puur op tafel, met verse garnituren en de authentieke, huisgemaakte chimichurri.

De uitgebreide wijnkaart bestaat volledig uit Argentijnse referenties, trouw aan het concept. Daarnaast kan je na een bezoek aan Argenvino ook thúis uitpakken met die fantastische wijnen, want ze zijn allemaal te koop in het restaurant.

Wie zich tijdens het diner echt in Argentinië wilt wanen, kiest voor de Parrilla Argentina. Een traditionele mixed grill uit het land van de pampa’s. Op deze manier proef je wat minder bekende stukken rund. Tira de asado is bijvoorbeeld het stuk spier tussen de korte ribben van een rund. Heerlijk vol van smaak. Overgoten met wat typische chimichurri – zoals het echte Argentijnen betaamt de enige saus die je bij je vlees eet – is het hemels genieten.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!