Bakkerij Arto: 'Ons motto? We maken het zelf of we maken het niet'

Een passie ontstaat vaak op jonge leeftijd, zo was Piet De Vos van Bakkerij Arto reeds op 10-jarige leeftijd gebiologeerd door de geuren en geluiden die uit het plaatselijke bakkersatelier kwamen. Nu staat hij, samen met zijn vrouw Susan, al tien jaar aan het roer van hun bakkerij in Stekene in het Oost-Vlaamse Waasland.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Patisserie Chocolade Brood Stokbrood Arto Bakkerij arto Artisanale bakker Stekene

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties