Belgische topchefs serveren gastronomisch menu op hotelkamer

Wie ervan droomt nog eens uitgebreid te tafelen kan van 25 maart tot 24 april terecht bij The Hotel Brussels. Drie Belgische chefs nemen er om de beurt de keuken over en voorzien een viergangenmenu mét bijpassend wijn-arrangement. 

In het viersterrenhotel, The Hotel Brussels, nemen drie Brusselse topchefs de keuken afwisselend over op donderdag, vrijdag en zaterdag. Gedurende een maand delen de chefs op die manier de waarden van hun restaurant met de gasten.

De chefs

Wie mag je verwachten? Valerio Borriero van restaurant San Sablon, Toshiro Fujii van Toshiro en Kevin Perlot van VerTige. De chefs wisselen elkaar af op donderdag, vrijdag en zaterdag. Je geniet hier van het comfort van een privé-restaurant, in een kamer die voor de gelegenheid werd omgebouwd voor een unieke culinaire beleving.

Twee sleutels

Bij aankomst ontvangen de gasten twee sleutels. Eén geeft toegang tot de kamer terwijl de tweede sleutel de deuren opent naar een van de Deluxe Panorama kamers. Deze geven een adembenemend uitzicht over de skyline van onze Belgische hoofdstad.

Voor een overnachting met ontbijt en viergangendiner betaal je € 475 voor 2 personen. Water, wijn en koffie zijn inbegrepen en aan het hotel kan u gratis parkeren. Reserveren kan via The Hotel Brussels.

LEES OOK

Gentse hotel Nonam laat gasten genieten van privédiner op de kamer

Restaurant Hotel Brusselse horeca Brusselse hotels 4 gangen Valerio borriero Toshiro fujii Kevin perlot

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties