Berts Bakkerij

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

BERTS BAKKERIJ
Balgerhoeke 154
9900 Eeklo
Tel. 09 377 72 46
www.bertsbakkerij.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Bert Goossens bracht zijn jeugd voor een stuk door in de kleine superette van zijn oom, die hij als kindje al in het weekend kwam helpen. Later volgde hij in Ter Groene Poorte de bakkersopleiding. Toen zijn oom besloot te stoppen met de buurtwinkel, nam Bert het pand in de zomer van 2013 over om het volledig om te toveren tot een frisse bakkerij. Met in de week dertien en in het weekend zelfs zestien broodsoorten, plus daar nog eens een tijdelijk wisselend pop-up brood bij, zet Bert maximaal in op verscheidenheid. Hij werkt met verse, originele producten die vaak streekgebonden zijn of afkomstig van fair-trade, zoals de originechocolade die hij gebruikt voor zijn chocoladetaarten. Voor de patisserie en de zelfgemaakte pralines werkt hij met een minimum aan suiker. Niet omwille van een of andere hype, wel om de volle smaak van de pure, natuurlijke ingrediënten niet door de suiker naar het achterplan te laten verdringen. Zijn creaties zijn mooi in al hun eenvoud: niet té gecompliceerd, maar lekker en heel evenwichtig samengesteld. Toppers? De taart van witte chocolade en speculaas afkomstig van een producent vlakbij zijn zeker het proberen waard. Ook de zelfgemaakt bokkenpootjes gaan vlot over de toonbank en bij het broodassortiment is zeker Berts eigen creatie Balgerhoekske een ontdekking. Wie moeilijk tijdens de openingsuren tot in de bakkerij geraakt, kan altijd via de webshop bestellen. Over de openingsuren gesproken: in de week is de bakkerij al om half zes ’s ochtends open – een geste naar de vele mensen die ’s ochtends vroeg in een van de bedrijven in de buurt aan de slag moeten.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!