Best Chefs Awards 2018: 9 Belgen genomineerd

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

The World’s 50 Best Restaurants hebben we ondertussen gehad, en de Michelin- en Gault&Millau-gidsen staan eraan te komen. Maar voor het zover is, hebben we op 1 oktober nog de Best Chef Awards tegoed. Daarbij zijn we nu al zeker dat er 9 Belgen in de top300 zullen staan, 2 meer dan vorig jaar.

[/spb_text_block] [spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″ el_position=”first”] [/spb_column] [spb_column col_sm=”9″ padding_horizontal=”0″ width=”3/4″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

De Best Chef Awards is een jonge organisatie, die dit jaar nog maar aan z’n tweede editie toe is. De selectieprocedure gaat als volgt: uitgangspunt is de top300 van vorig jaar, die wordt aangevuld met 50 nieuwkomers. Die 350 chefs moeten stemmen op 10 chefs, en op basis daarvan wordt een rangschikking opgemaakt, waarvan de nummers 301 tot 350 afvallen.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Dan begint de tweede stemronde, waarin een stemcollege van professionals, foodies en fotografen hun stem mogen uitbrengen en op basis daarvan wordt dan de uiteindelijke rangschikking van de 300 beste chefs opgemaakt.

In de lijst van 300 genomineerden staan 9 Belgen, waarvan een viertal nieuwkomers. We overlopen ze even: Gert DE MANGELEER (vorig jaar op #103), Peter GOOSSENS (#166), Bart DE POOTER, Damien BOUCHERY (#275), Sang-Hoon DEGEIMBRE (#279), Benoit DEWITTE, Thierry THEYS en rijzende ster Martijn DEFAUW, enkele maanden geleden nog met een interview en maandmenu in Culinaire Ambiance.

[/spb_text_block] [spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″ el_position=”first”] [/spb_column] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″] [/spb_column] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″] [/spb_column] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″ el_position=”last”] [/spb_column] [/spb_row] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Text Aanpassen!

[/spb_text_block]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!