Bigoli met gamba’s

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • 400 gr bigoli pasta
  • 4 grote gamba’s
  • 200 gr linzen
  • Witte wijn
  • Water
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Kook de linzen gedurende 40 minuten
  2. Doe de schalen en de koppen van de gamba’s in een pan en pers het sap uit de koppen. Laat 10 minuten sudderen op een zacht vuur en blus met witte wijn en water. Kook in tot de gewenste dikte.
  3. Snij de gamba’s in een fijne tartaar en breng op smaak met peper en zout.
  4. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Gebruik 10 gr zout per liter water.
  5. Passeer de saus door een zeef en voeg er de pasta aan toe.
  6. Dresseer. Begin met de linzen en leg daarop de pasta. Leg bovenop de pasta de tartaar van de gamba’s.
Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!