Bittersweet

[spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”first last”]

BITTERSWEET
Bondgenotenlaan 108
3000 Leuven
Tel. 0495 80 08 88
www.bittersweet.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

In de ambachtelijke chocoladewinkel Bittersweet op de Bondgenotenlaan vind je pareltjes van pralines, bijna te mooi om je tanden in te zetten. Het creatieve brein achter Bittersweet is chocolatier Bram Jaenen. Hij studeerde vier jaar aan de hotelschool en koos daarna voor een opleiding ambachtelijk chocoladebewerker aan Syntra. Bittersweets assortiment is erg breed en gaat van klassieke smaakcombinaties zoals speculaas en hazelnootpraliné tot verrassende combinaties met ongewone ingrediënten zoals vlierbloesem met zwarte peper, Hendrick’s Gin met kardemom en Gouden Carolus whisky met peperkoek. Bram gaat bewust op zoek naar unieke smaakcombinaties om zijn klanten te blijven verrassen, en dat wordt duidelijk gesmaakt door menig fijnproever. De inspiratie haalt hij overal vandaan: uit de internationale keuken, uit zijn interesse voor foodpairing, uit de seizoenen en zelfs uit de kruidenafdeling in de supermarkt. De grenzeloze creativiteit van de Leuvense chocolatier uit zich niet enkel in originele smaakcombinaties, maar ook in oogstrelende creaties. Van chocolade wolkjes en legopralines tot gouden sinterklaasfiguren: wie een blik in de toonbank werpt krijgt gegarandeerd een glimlach op zijn gezicht. In de strak ingerichte chocoladezaak hebben klanten zicht op het chocolade-atelier waar Bram met de hulp van chocolatiers Luca Hoet en Kato Schellekens zijn pralines ontwikkelt.

[/spb_text_block] [/spb_column]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!