Brasserie Den Engel

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”33″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 33px;padding-bottom: 33px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

BRASSERIE DEN ENGEL
Kerkstraat 1
2200 Herentals
Tel. 014 72 44 42
www.brasseriedenengel.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_vertical_offset=”-10″ col_horizontal_offset=”0″ col_custom_zindex=”0″ col_sm=”6″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”400″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”12″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 12px;padding-bottom: 12px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Al tien jaar runnen Charlotte Desimpelaere en haar man Willy Gebruers brasserie Den Engel. De gezellige horecazaak huist in het hart van Herentals. Een oud herenhuis is er het decor voor lekker eten of een gezellige koffieklets. Het verhaal van Willy en Charlotte leest als een sprookje: ze leerden elkaar kennen op de hotelschool in Koksijde. Daar legden ze de fundamenten voor wat vandaag hun brasserie is. Nadat Charlotte zich nog bijschoolde tot sommelier, waagden ze de sprong. Uit de menukaart spreekt een voorliefde voor de Franse keuken. De chef brengt de klassiekers weliswaar op een originele manier. Vis, vlees, salade of pasta: elk gerecht wordt modern gedresseerd. Wisselende suggesties vormen een mooie aanvulling op de vaste kaart. Zo ontdek je er elke twee weken nieuwe culinaire creaties. En dan is er nog de catch of the day. Als Northseachef verrast Willy elke dag met een visgerecht – een populaire keuze bij de terugkerende gasten. Brasserie Den Engel volgt de trends. Niet enkel op vlak van productkeuzes en smaakcombinaties, want ook het oog wil wat. Het interieur combineert zwarte accenten met warm parket en zachte verlichting. Je geniet er dus van een lekkere maaltijd of een gezellig drankje in een hedendaags kader. Dat is mede te danken aan het jonge team. Samen zet de groep zich dag na dag in om je als bezoeker een ontspannende en vooral smakelijke beleving te bieden.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!