Broers Dewitte zetten met nieuw restaurant schouders onder Mercure Han-sur-Lesse

Met het Mercure Han-sur-Lesse opende begin november een voor deze Ardeense regio uniek viersterrenhotel haar deuren. Dineren kan in het gloednieuwe restaurant Merlesse van sterrenchef Benoit Dewitte en zijn broer Bernard, die in Kruisem bovendien het restaurant "Benoit & Bernard Dewitte" (één Michelin ster sinds 2012) runnen en dus bijna twintig jaar na de opening een nieuwe uitdaging aangaan als consultant voor het Mercure Han-sur-Lesse.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Benoit dewitte Hotel Sterrenrestaurant Dewitte Han sur lesse Mercure

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer