Brouwerij Ruimtegist in tijden van corona: 'Na drie weken was het jammer genoeg gedaan voor ons'

Ze experimenteerden eerst meer dan zeven jaar met hun recepten. Enkele brouwopleidingen later vonden ze dat de tijd rijp was om hun eigen brouwerij op te richten in de Kortrijkse Budastraat. Zo kwam er na 56 jaar opnieuw een stadsbrouwerij in het historisch hart van de stad. Hoe gingen zij om met de coronacrisis? 'Na drie weken was het jammer genoeg gedaan voor ons toen de eerste harde lockdown werd afgekondigd.' Tekst: Steven Verhamme
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Brouwerij Bier Horeca Corona Cafe Brouwen Moeilijke periode Verlies

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer