Butchers Dining

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”33″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 33px;padding-bottom: 33px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

BUTCHER’S DINING
Kapelstraat 102
2540 Hove
03 455 63 71
bistro@delaet-vanhaver.com
www.butchersdining.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_vertical_offset=”-10″ col_horizontal_offset=”0″ col_custom_zindex=”0″ col_sm=”6″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”400″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”12″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 12px;padding-bottom: 12px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vroeger bekend als Bistro De Laet & Van Haver is Butcher’s Dining de creatieve vertaling van slagerij Butcher’s Store Hove en Antwerpen naar de gastronomie toe. Wat voor topslager Luc De Laet aanvankelijk een brasserie met eenvoudige gerechten, recht uit de beenhouwerij, moest worden, groeide al snel uit tot een klassebistro waarin kwaliteitsvlees de boventoon voert. Als specialisatie biedt Butcher’s Dining een uitgebreide kaart van gerijpte entrecotes van internationale runderrassen. Vanaf drie personen is het mogelijk om daarin een degustatieformule te volgen: de chef suggereert dan drie of vier (afhankelijk van het aantal gasten die deelneemt aan de degustatie) verschillende entrecotes, zodat je de fijne smaaknuances tussen de verschillende runderrassen en rijpingsprocessen kunt vatten. Daarnaast kun je ook genieten van dagverse suggesties en een gebalanceerde Butcher’s- en lunchmenu. Bij deze bistro bepaal je zelf het ritme: uitgebreid genieten of een snelle hap, alles is mogelijk. De Bistro is doorlopend geopend. Sinds enkele jaren is aan de bistro ook een foodtruck verbonden, the Butcher’s Beast, die ingehuurd kan worden voor feesten of andere evenementen thuis of voor bedrijven.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!