Cadeautips voor de culinaire papa’s

Cadeautips voor de culinaire papa’s
3 juni 2019 Ise Kenis
Door Nieuws

Op 9 juni is het vaderdag. Ben jij nog op zoek naar een cadeautje? Wij hebben alvast enkele tips voor de culinaire vaders. 

Leuke kookboeken
Is je vader een echte hobbykok? Bezorg hem nieuwe inspiratie door een kookboek te schenken. Met Smokey Goodness: No Worries BBQ van Jord Althuizen kunnen de meeste vaders deze zomer vast prima uit de voeten.

Kookmateriaal
Een echte hobbykok geniet van goed materiaal. Een fantastische pan, mooi servies of een steengoed mes, dat helpt om een fantastische maaltijd te bereiden. Op de webshop van FortyFlavours vind je alvast hele leuke spulletjes. 

Avondje uit
Neem je vader op vaderdag (of een andere dag) mee naar jouw of zijn favoriete restaurant. Niets is zo gezellig als samen tafelen. Bovendien is het ook geen zware opgave als je zelf meegaat. Lekker eten en de rekening betalen. Wat een makkelijk cadeautje. Op zoek naar leuke adresjes? Wij geven je hier alvast enkele tips. 

Jaarabonnement met Demeyere-pan
Of bezorg je papa een jaar leesplezier: een abonnement op Culinaire Ambiance. Elke maand kan hij genieten van leuke artikels. Momenteel krijg je zelfs een gratis Demeyere-pan bij je abonnement. Twee cadeautjes in één klap. Geïnteresseerd? Neem hier een kijkje. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*