Café Tropique

Café Tropique
december 27, 2018 Ambiance
In Cocktails & Mocktails, Recepten

Yields1 Serving

Door Hannah Van Ongevalle


 4 passievrucht-mangocoulis
 2 suikerwater (50/50-verhouding suiker/water)
 Sesamzaadjes
 4 koffie (Nespresso Ispirazione Shakerato)
 1 flesje Fever Tree Ginger Ale

1

Voeg alle ingrediënten, buiten de frisdrank, samen in de shaker en shake.

2

Doe crushes ice in een highballglas en giet de inhoud van de shaker bij.

3

Vul aan met de gingerale.

4

Werk af met partje sinaasappel

Ingredients

 4 passievrucht-mangocoulis
 2 suikerwater (50/50-verhouding suiker/water)
 Sesamzaadjes
 4 koffie (Nespresso Ispirazione Shakerato)
 1 flesje Fever Tree Ginger Ale

Directions

1

Voeg alle ingrediënten, buiten de frisdrank, samen in de shaker en shake.

2

Doe crushes ice in een highballglas en giet de inhoud van de shaker bij.

3

Vul aan met de gingerale.

4

Werk af met partje sinaasappel

Café Tropique