Céviche van goudbrasem met gepekelde en gemarineerde groentjes, langoustine & zure room

Chef Alex Clevers van restaurant Vivendum brengt het recept voor een frisse céviche van goudbrasem. 

Ingrediënten 

800 g goudbrasem 1 terrinevorm limoenrasp...
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Ceviche Mastercooks Langoustine Vivendum Alex clevers Goudbrasem Gezond Lente Zomer Voorgerecht Hoofdgerecht Vis

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer