Chocolatier Hilde Devolder

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

CHOCOLATIER HILDE DEVOLDER
Brugstraat 43
9000 Gent
Tel. 0495 65 52 81
www.hildedevolderchocolatier.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Chocolatier Hilde Devolder startte haar zaak in 2010 vanuit een persoonlijk gemis. Ze miste in het toenmalige marktaanbod pralines met een pure smaak. Daarom besloot ze zelf aan de slag te gaan en haar eigen pralines te ontwikkelen in een ruim atelier in de Brugstraat. Geraffineerde suikers mijdt ze zo veel mogelijk, want die overpoweren de pure smaken. Als zoetstof kiest ze voor honing, agavesiroop of rietsuiker waardoor haar vullingen veel intenser van smaak zijn. Daarnaast bestaan haar overheerlijke chocoladecreaties voornamelijk uit biologische ingrediënten. Ook op het gebied van kwaliteit gaat ze voor het allerbeste en dat is de Franse Valrhona chocolade. Haar uitgangspunt is klein en fijn, daarom zijn haar pralines kleiner dan de gemiddelde praline. Hoewel de chocoladecreaties maar vier gram per stuk wegen, zijn het echte smaakbommetjes. De smaken variëren van klassiek als hazelnoten, koffie en karamel tot appel-kaneel, licorice, lijnzaad en cranberry die het assortiment een moderne twist geven. De meest gevraagde pralines zijn de lavendel praline, een witte fluweelzachte ganache met etherische olie van lavendel, omhuld met een dun laagje donkere chocolade, versierd met een lavendelbloemetje, en de gezouten karamel praline die bestaat uit een karamelganache op basis van ongeraffineerde rietsuiker met fleur de sel, omhuld met een dun laagje melkchocolade.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!