Crêpe soufflé

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen

  • 100 ml Grand Marnier
  • 20 g gekonfijte sinaasappel
  • 1 eetl suiker
  • 2 sinaasappels
  • 4 dunne pannenkoeken, naar eigen recept
  • Eiwit van 8 eieren

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Mix de gekonfijte sinaasappel met de Grand Marnier tot een pasta.
  2. Klop het eiwit en de suiker op tot een luchtige massa. Spatel langzaam de gekonfijte sinaasappelpasta onder het eiwit.
  3. Beleg de pannenkoeken aan één kant rijkelijk met het mengsel en plooi dicht tot een halve maan. Plaats gedurende tien minuten in de oven op 200°C.
  4. Snijd een sinaasappel à vif. Kook het sap van de andere sinaasappel met een beetje suiker tot een stroperige massa.
  5. Dresseer. Werk af met de sinaasappelstroop, enkele partjes sinaasappel en wat zeste.
Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!