Cuisine Culinair

Lekker eten en drinken staan al decennialang centraal in het leven van Jan Doumen. In 1987 studeerde hij af van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en deed de daaropvolgende jaren veel ervaring op in verschillende (sterren)restaurants. In 2010 opende hij Traiteur Cuisine Culinair. Naast de klassiekers zoals huisbereide vol-au-vent, stoofvlees, spaghettisaus, … biedt Jan ook elke dag een verse dagschotel aan-aangepast aan het seizoen. Je kunt er ook terecht voor een uniek aanbod aan charcuterie en huisbereide slaatjes. Bovendien verzorgt Cuisine Culinair ook feestjes en barbecues binnen ieders budget. Verder is er een ruim assortiment aan wijnen met advies.

 

Cuisine Culinair
Zandstraat 69
3550 Heusden-Zolder
Tel. 011 72 42 61
www.cuisine-culinair.be

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!