Culinair recensent Willem Asaert over De Stadt van Luijck: 'Zijn gerechten zijn veelzijdiger dan zijn arsenaal aan vloeken'

Hoe goed kookt Pajtim Bajrami? Zijn repertoire aan gerechten is gelukkig veelzijdiger dan zijn eerder beperkt arsenaal aan vloeken. Mogelijk is hij in zijn moedertaal daarin iets behendiger.

Tekst: Willem Asaert 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Michelin Gault&millau Chef Willem asaert Pajtim bajrami Ja De stadt van luijck Vier-programma

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer