De drie meest gemaakte beginnersfouten volgens Yvette van Boven

Wie ook maar een beetje interesse heeft in kookboeken en –programma’s, is vast bekend met Yvette van Boven. Culinair schrijfster, illustratrice, tv-persoonlijkheid... van Boven is een echte duizendpoot. Ze verdeelt haar tijd tussen Amsterdam, omringd door haar vrienden, en Ierland, omringd door de natuurrust. Tien jaar geleden mocht Yvette al de prijs van Het Gouden Kookboek in ontvangst nemen voor Home Made en in 2020 ging ze met Home Made Basics opnieuw met de eerste prijs aan de haal.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Kooktips Prijs Yvette van boven Home made basics Gouden kookboek

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer