De gerenommeerde champagne van Jacquart: 'Dankzij onze passie voor kwaliteit vallen alle puzzelstukjes in elkaar'

Het Noord-Franse Reims is al decennialang de bakermat van de champagne. In 1964 kwam daar met Jacquart een nieuw ambitieus merk op de markt. Deze laatbloeier groeide in geen tijd uit tot een instituut in de wereld van de champagne. Ook vandaag staan innovatie, smaak en consistentie er centraal, waardoor Jacquart haar status als befaamd wijnhuis alle eer aandoet.  
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Duurzaam Champagne Wijnen Chardonnay Jacquart

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer