De Haven

De Haven
12 april 2019 Antoine
Door Clubleden, Restaurants

Aan de voet van de Nieuwpoortse vissershaven pakken eigenaars Raf De Bruyne en Michel T’Jaeckx uit met het beste uit de Noordzee en het lekkerste uit de polders. Wanneer de vis recht uit de vismijn komt, mag je met een gerust hart versheid als grootste troef claimen. Noordzeetong, kabeljauw en een portie smaakvolle Zeeuwse mosselen, chef Michel verwerkt ze zowel in keuzemenu’s als op de kaart. Liefhebbers van schaal- en schelpdieren, geen nood, op bestelling komen die kraakvers op het bord. En ook de noordzeebouillabaisse is er verrukkelijk! De traditie van de wilde rivierpaling van het vroegere Palingkot wordt verdergezet en uitgebreid in al zijn vormen en smaken. Trek in een mals stuk vlees? Ook hier toont de Chef zich met het witblauw rundvlees een meester aan het fornuis. Verwacht geen tierlantijntjes, maar eerlijke royale bediening, met liefde op tafel gebracht door Raf. En dat alles in een fraai decor dat zorgt voor rust en gezelligheid.

DE HAVEN
Havenstraat 3
8620 Nieuwpoort
Tel. 0486 26 33 99
www.restaurantdehaven.be