De Hopgenoten: ‘We willen de oogst van dit jaar niet verloren laten gaan’

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Waar blijft de hopboer met zijn opbrengst wanneer restaurants gedwongen gesloten zijn? Hopscheuten zijn immers even sterk verbonden aan het voorjaar als aan restaurants, de afzetplaats waar ze meestal bereid en geserveerd worden.Die vraag stelden zich een drietal chefs die zich verenigden als De Hopgenoten om hopscheuten makkelijker tot bij de liefhebbers te brengen. Chefs Tom Fluit (restaurant Vin d’Ou), Wouter Keersmaekers (De Schone van Boskoop) en Patrick Verheire (restaurant Marcel) sloegen de handen in mekaar met hopscheutenkweker Paul Temmerman. Resultaat is www.dehopgenoten.be waar je vanaf 5 maart tot 20 april op vrijdag en zaterdag, gerechten met hopscheuten kan bestellen.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine
en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!