De Melkerij

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

DE MELKERIJ
Brusselsesteenweg 3A
1980 Zemst
Tel. 015 80 03 01
www.gcdemelkerij.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Chef Bruno Bovri is van kindsbeen af aan bezig met horeca, op jonge leeftijd keek hij al op naar zijn vader die als chef van de warme keuken in de Rue des Bouchers werkte. Dat vertaalde zich in een passie voor het creëren van heerlijke maaltijden.

Ideaal gelegen langs de Brusselsesteenweg in Zemst vinden we het voormalig industrieel gebouw terug waar dat de lokale melkboeren hun melk kwamen leveren. Meer dan 40 jaar lang werd hier jaarlijks 30.000 tot 35.000 liter melk verwerkt. Het mooie pand herbergt een gemeenschapscentrum, zalen voor optredens en natuurlijk de fantastische brasserie van Bruno. Hier kan hij zijn creativiteit de vrije loop laten gaan. Zo kan je dus voor of na een muziekoptreden of theatervoorstelling genieten van een heerlijk hapje. Steeds heb je de keuze om in de ruime zaal binnen te eten of op het mooie grote terras. Huisgemaakt is een erg belangrijk concept in deze zaak. Op die manier heeft de chef controle over het product van begin tot eind, hetgeen essentieel is om de beste kwaliteit aan zijn klanten voor te schotelen.

De zaak is in feite een brasserie met traditionele gerechten op de kaart maar dan met een leuke knipoog, hoog niveau van verfijning en met een grote nadruk op kwaliteit. De coquille met witte pens, rode biet en parelcouscous toont die verfijning mooi aan. De vleesliefhebber is hier ook op het juiste adres: alle topstukken worden vakkundig bereid in de Inka houtskooloven. Je krijgt erg knappe gerechtjes en bovenal ook erg smakelijke creaties. Voor klantvriendelijkheid van de bovenste plank kan je steeds terecht in De Melkerij. Dit werd zelf reeds bekroond met de Hospitality Award. Waar wacht je nog op?

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!