De Peerdestal

De Peerdestal is al meer dan vijfenveertig jaar een begrip in Antwerpen. In de 26 jaar dat chef Mike Vlasman hier aan het fornuis staat, is het restaurant flink geëvolueerd. Aanvankelijk kon je hier enkel terecht voor paardensteak of kip aan ’t spit, maar ondertussen kun je hier ook terecht voor een zes weken gerijpte Baskische txogitxu-entrecote of simmenthal, bereid in een state-of-the-art Josper Grill. En het blijft niet bij vlees, want de kaart telt ook behoorlijk wat visgerechten. De kreeftgerechten – naast een prachtige rijpingskast heeft de Peerdestal ook een heus homarium – zijn de jongste jaren uitgegroeid tot een specialiteit van het huis.  

DE PEERDESTAL
Wijngaardstraat 8
2000 Antwerpen
03 231 95 03
www.depeerdestal.be

Alle dagen open

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!