Delicatessen Chris

Delicatessen Chris
12 juni 2019 Bernd De Cre
Door Antwerpen, Clubleden, Winkels
Interieur Delicatessen Chris

DELICATESSEN CHRIS
Rechtestraat  7
2500 Lier
Tel: 03 480 12 18
info@delicatessen-chris.be
www.delicatessen-chris.be

Al meer dan 30 jaar is Delicatessen Chris hét adres in Lier waar je met zekerheid terecht kan voor een fantastisch aanbod ambachtelijke charcuterie, kazen, bereide gerechten, salades, vers vlees, verse vis en een homarium met kreeften en oesters. De versheid van de vistoog wordt gegarandeerd door een dagelijkse aanvoer. Voor de schaal en schelpdieren rijden ze zelfs naar Yerseke, Zeeland.

De eigenaars Kris en Suzanne laten zich inspireren door de vanzelfsprekende manier waarop eten en wijn deel uitmaken van het dagelijkse leven. Zo hechten ze veel belang aan het uitkiezen van de beste ingrediënten en het met zorg bereiden van kwaliteitsproducten. Met respect en een luisterend oor voor de mensen die deze producten op de markt brengen, deden ze enorm veel kennis en ervaring op over hoe producten het best tot hun recht komen in verrukkelijke gerechten. De traiteurdienst garandeert een zorgeloos feest bij je thuis waarbij deze smakelijke maaltijden de blikvanger zijn. Het team heeft zelfs een diëtiste die je kan bijstaan met advies en informatie over de producten wanneer je ter plaatse bestelt of bereidingen afhaalt.

Delicatessen Chris maakt heerlijke gerechten, fijne charcuterie en kazen met karakter uit heel Europa toegankelijk. Zodat je kan delen in de rijke smaken die zijn ontsproten aan jarenlange ervaring en passie voor voeding. Je kan altijd bij hen terecht voor hulp of suggesties. Al bij het binnentreden van de zaak, ruik je het plezier en de liefde voor hun gerechten en producten.

 

Foto’s Louise Wouters

1 commentaar

  1. Moons staf 2 maanden geleden

    Topadres voor alles wat met eten te maken heeft , en een ruime keuze aan vers vlees, waaronder een assortiment dry aged vlees.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*