Den Gouden Karpel

[spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

BISTRO & RESTAURANT DEN GOUDEN KARPEL
Huidevettersplein 4
8000 Brugge
Tel. 050 33 34 94

TRAITEUR & VISHANDEL
Vismarkt 9 – 10 – 11
8000 Brugge
Tel. 050 33 33 89

www.dengoudenkarpel.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Oneindig veel respect voor Erik Ameloot, derde generatie in een vishandelaarsfamilie, en zijn echtgenote Ann Devriendt. Toen ze eind 2018 Den Gouden Karpel sloten voor verbouwingen, hadden ze een heropening in februari voorzien. Maar het noodlot besliste er anders over. Tijdens de werken stortte de zolderverdieping in en die sleurde in z’n val een volledige verdieping mee, gelukkig op een moment dat er niemand aanwezig was. De Ameloots gaven de moed niet op en zworen de familiezaak weer op te bouwen om zo hun levenswerk en dat van Eriks (groot)ouders niet verloren te laten gaan. Eriks grootouders startten een viswinkel in 1937, Erik zelf moderniseerde de winkel in 2000 en opende datzelfde jaar het restaurant. Erik zegt dan ook heel terecht dat de zaak niet alleen zijn levenswerk is. Een halfjaar na de ramp herrijst de zaak als een feniks uit zijn assen. Nu na een volledige renovatie staan Ann en Erik klaar om terug diezelfde top service en heerlijke gerechten te presenteren. Bij de vernieuwing is er gewerkt met oog op een open geheel, zo lopen de fishbar, het restaurant en de winkel over in elkaar. Je kan er terug terecht om te smullen van de tongvlinders in een krokant jasje met avocado dip, notensla en Pont Neuf en de op vel gebakken roodbaars met zoete aardappel, beukenzwammen en witloof of nog de tartaar van tonijn à la minute met kappers, ansjovis en olijven. Verder kan je ook nog steeds terecht in de viswinkel-traiteur op de Vismarkt voor een mooi aanbod verse vis en bereide gerechten.

[/spb_text_block] [/spb_column]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!