Domaine Vertes Feuilles: het nieuwe landelijk boetiekhotel van chef Pascal Martens

Chef Pascal Martens zou op zijn ‘Vertes Feuilles’ of ‘groene lauweren’ kunnen gaan rusten en terugblikken op een rijkelijk gevulde carrière. Toch gaat hij in de plaats daarvan nog een nieuw ambitieus project aan met zijn partner Loes Hostens. Samen toveren ze hun ‘Domaine Vertes Feuilles’, gelegen op de bosrijke heuvels van Saint-Sauveur, om tot een landelijk boetiekhotel. Het concept kadert perfect binnen de staycation-trend.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer