Econoom Peter De Keyzer: 'De horeca is het kind van de rekening'

Het Overlegcomité besloot vorige week om te wachten met beslissingen te maken over mogelijke versoepelingen voor sectoren zoals de horeca. Volgens econoom Peter De Keyzer kunnen we op versoepelingen waarschijnlijk nog een tijdje wachten. "Nu versoepelen, zou geen slimme beslissing zijn. Ik vraag mij zelfs af waarom we niet verstrengen."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Horeca Corona Takeaway Maatregelen Heropening horeca Economie Sluiting horeca Takeout Innovatie Peter de keyzer Belgische economie

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer