Eerste kaviaarbar van België opent in Gent: 'Ik wil het grotere publiek nieuwe smaken leren kennen'

Een bar waar je volop kan genieten van kaviaar en champagne? Dat was tot december iets wat alleen nog maar in Nederland bestond. Farah Kiyani brengt het concept 'House of Caviar and Fine Food' daarentegen nu ook naar België. Midden in de Henegouwenstraat in Gent, waar luxe de grootste gemene deler is, vind je de eerste kaviaarbar van ons land terug. "Wanneer de horeca terug opengaat, organiseren we uitgebreide proeverijen."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Gent Kaviaar Amsterdam Luxeproduct Kaviaarbar Viseitjes House of caviar

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties