Eindelijk weer hospitality na maanden takeaway: 'Tijd voor een babbel aan tafel, dat doet veel'

De heropening van de terrassen was voor vele horeca-ondernemers een terugkeer naar normaal. Voor andere was het dan weer bijna de eerste keer dat ze hun klanten kunnen bedienen zoals het hoort mét de gepaste hospitality service erbij. Nordica 31 ging open eind juni, Rush Rush midden oktober. "Het weer maakte afgelopen weekend niemand uit. Regende het? Dan schoven ze met de bubbel onder een parasol mét regenjas aan."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Hotspot Antwerpen Foodbar Zurenborg Berchem Koffiebranderij 2018 Koffiebar Scandinavisch Buns Rush rush Nordica 31 Cinnamon buns Nordic Dageraadplaats

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer