Feu d’Or

[spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

FEU D’OR
Albert I laan 92
8620 Nieuwpoort
Tel. 058 62 32 32
www.feudor.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Je voeten onder tafel schuiven na een deugddoende wandeling over de zeedijk van Nieuwpoort, doe je bij Feu d’Or, het restaurant van Antoine Rabaut. Eigenaar Antoine volgde een opleiding in Hotelschool Ter Duinen en startte zijn culinaire carrière bij gerenommeerde restaurants, onder andere in De Wulf van Kobe Desramaults en Chez Bru van Wout Bru. In 2013 voelde hij zich klaar om op z’n eigen benen te staan en stampte hij een cateringbedrijf Newport Foodies uit de grond. Twee jaar later, in februari 2015, volgde met Feu d’Or een eigen restaurant – op enkele stappen van de zeedijk. De keuken verrast met hedendaagse gerechten waarin de hoofdrol is weggelegd voor kwalitatieve en verse producten. De kaart bedient de vis- en vleesliefhebber en biedt telkens ook een vegetarische optie. Of je à la carte eet of voor een menu gaat, culinair genieten doe je in een modern interieur waarin hout de toon zet en Chesterfields voor extra gezelligheid zorgen. Vanop straat zie je het keukenpersoneel aan de slag in de trendy keuken. Op vrijdagavond is het Nieuwpoortse restaurant de place-to-be voor een gezellige avond tafelen met vrienden of familie. De avond staat telkens in het teken van een bepaald thema. Dat kunnen lekkere tapas of smaakvol vlees zijn, en er is steeds de nodige aandacht voor goede wijn.

[/spb_text_block] [/spb_column]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!