Food delivery na de heropening van de horeca: trend of blijver?

Food delivery services waren de afgelopen maanden een welgekomen reddingsboei voor heel wat horecazaken. Nu het eindelijk weer kan, bewegen we ons vandaag weer massaal met veel plezier naar de fysieke restaurants. De horeca herleeft, de klant geniet. Maar geniet die klant ook nog van die food delivery services, of blijven deze meer aan de kant staan nu we weer uitgebreid kunnen tafelen mét gastvrije bediening?
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Takeaway Crisis Heropening horeca Terrassen Deliveroo Food delivery Afhaalmaaltijden Rodolphe van nuffel

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer