François Geurds: 'Ik wil niet de rijkste chef op het kerkhof worden'

Vroeger reden er treinen over de Hofbogen in Rotterdam. Vandaag is het daarentegen een hippe buurt met graffiti op de muren, waar je vooral fashion, design en lekker eten terugvindt. Voor dat lekker eten kan je terecht bij Chef François Geurds. Geurds die bij culinaire helden als Blumenthal en Keller heeft gewerkt en die gecombineerd over zijn twee restaurants drie Michelinsterren achter zijn naam heeft staan, verwent er zijn gasten in FG Restaurant en FG Food Labs. 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Michelin Nederland Interview Sterrenchef François geurds: Fg Foodlabs Roger

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer