G.L.I.S.S.

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

G.L.I.S.S.
Nieuwenhovestraat 12
9506 Nieuwenhove (Geraardsbergen)
Tel. 054 24 02 38
Restaurant.gliss@telenet.be
www.restaurantgliss.be 

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

G.L.I.S.S. is een concept dat staat voor gastronomisch, lekker, inventief, streekgebonden en seizoenskeuken. In het compleet vernieuwde interieur vind je een zeer gezellige lounge waar je heerlijk kunt genieten en aperitieven. Je voelt je meteen thuis in de zeer aangename sfeer waarin je in alle rust kan genieten van een heerlijke maaltijd.
Het concept is op korte tijd uitgegroeid tot een kwalitatief hoogstaand restaurant. Chef Patrick Stevens en zijn vrouw Hilde Everaert werken enkel met menu’s en niet à la carte, dit om elk gerecht zijn verdiende aandacht te geven. Zij komen ook graag bij de klanten voor een korte babbel en tegelijkertijd heerst er ook veel rust en dat wordt geapprecieerd door de klanten.

De keuken wordt getypeerd door zijn lichte Belgische klassiekers met een moderne insteek. Het product staat centraal, de menu’s bestaan uit 2 of 3 hoofdingrediënten waarrond een volledig gerecht wordt gecreëerd. Het menu verandert maandelijks aan de hand van seizoensproducten zodat er steeds een grote variatie is.  Aangepaste dranken zoals wijn en bier maar ook non-alcoholische of huisbereide dranken worden steeds voorzien. Creatieve aperitieven zoals een sapje van komkommer, gember en limoen zijn zeer populair maar er wordt ook veel met verse vruchten gewerkt. De totaalbeleving is gegarandeerd door het perfecte samenspel tussen heerlijke gerechten en een fantastisch gastvrije bediening.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!